Parafon® UKK

Onko teillä kotikäyttöön tarkoitettuja vaimentimia?

Kotiympäristöön soveltuvat kattoon liimatut tai seinään asennetut akustiikka levyt. Kotiympäristöön suosittelemme Parafon-sarjaan kuuluvia Parafon Royal ja Parafon Direct, jotka liimataan 8 mm: n raolla levyjen välissä.

Voiko Parafon Buller:in, reuna A, liimata?

Kyllä, Parafon Buller levyn voi liimata suoraan taustaan Parafon Devils liimalla. Noudata liiman käyttöohjeita.

Täyttävätkö tuotteet ympäristövaatimukset?

Parafon tuotteilla on suomalainen M1 sisäilmaluokitus. Lisäksi tuotteilla on pohjoismaisia ympäristö sertifkaatteja kuten EPD ja Danish Indoor Climate Label.

Voiko tuotteet kierrättää?

Kivivillasta tehdyt Parafon-levyt ovat kierrätettäviä ja kierrätetyn materiaalin osuus tuotteissa on noin 54 prosenttia sisältäen sekä sisäisen että ulkoisen kierrätyksen.

Voiko Parafon Step Direct tuotteen asentaa seinälle?

Step Direct on liimattava akustiikkalevy ​ja voidaan tämän vuoksi asentaa seinään ja kattoon. Step Direct on tarkoitettu ensisijaisesti kattoon, tuote ei ole iskunkestävä joten levyt tulisi asentaa seinille jossa ei ole vaaraa iskuille, voimakkaalle lialle tai muille vaurioille.

Onko kivivilla terveydelle vaarallista?

Voit käyttää ja käsitellä kivivillaa turvallisesti ilman terveysriskejä. Tuoteturvallisuuden varmistamiseksi Rockwool Group tuottaa vain biohajoavia kivivillakuituja, joita ei voida luokitella syöpää aiheuttaviksi ihmisille. Tuotteidemme EUCEB (European Certification Board for Mineral Wool Products) -brändi vahvistaa, että Rockwool kivivillakuitu täyttää komission direktiivin vaatimukset.

Yltävätkö tuotteenne vaimennusluokkaan A?

15 ja 18 mm: n paksuisilla Parafon akustiikkalevyillä on muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta äänenvaimennusluokka A, 200 mm: n rakennekorkeudella. 40 mm: n tai paksummilla levyillä on A-luokka suoraan taustaan asennettuna. Kaikilla Parafon katoilla on testiarvot suoralle asennukselle ja jopa 700 mm: n rakennekorkeudelle. 200 mm: n rakennekorkeuden absorptioarvot ja joissakin tapauksissa suora asennus ilmoitetaan äänenvaimennuskäyrien ja taulukoiden avulla jokaisella tuotesivulla. Jos haluat lisätietoja tiettyjen tuotteiden vaimennusominaisuuksista muilla rakennekorkeuksilla, ota yhteyttä Parafon edustajaan.

Mikä on tuoteidenne palo-ominaisuudet?

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta Parafon-akustiikka tuotteilla on korkein paloluokka A1 ja A2-s1, d0 EN ISO 13501-1 -standardin mukaan, mikä tarkoittaa, että ne ovat palamattomia eivätkä edistä tulipaloa. Kaikkien Parafon- levyjen perusmateriaali on palamaton kivivilla, jonka sulamislämpötila on noin 1000˚C, mikä tarkoittaa, että levyt pitävät muotonsa tulipalon sattuessa.

Onko teillä erityisiä tuotteita poistumisteitä varten paloturvallisuuden suhteen?

Rakennusmääräysten mukaan poistumisreittien seinät ja katot on suunniteltava siten että tilassa käytety materiaalit eivät saa edesautta tulen leviämistä. Parafon tuotteilla voidaan saavutta paloverhousluokitus K2-10. Lue lisää Parafon-paloluokitellusta alakatosta.

Voiko Parafon tuotteita asentaa ulos?

Emme voi taata Parafon-tuotteiden ulkonäköä, muita muutoksia tai vikoja jos ne asennetaan ulkotiloihin. Kivivilla on materiaalina kestävä ja kestää kosteutta, mutta pinta-asennettavia Parafon-akustisia tuotteita ei ole tarkoitettu alttiiksi ulkosäälle, tuulelle ja mahdollisille epäpuhtauksille. Ne on testattu ja CE-merkitty sisäkäyttöön.

Onko teillä asennustarvikkeita kosteisiin tilohin?

Kyllä, meiltä löytyy Armstrong Ceilingsin asennuslistat, joissa on vahvistettu ruostesuojaus - Prelude T24 CR. Lue lisää

Saako akustiikkalevyjänne eri sävyissä?

Parafon Colortone-, Parafon Palette- ja Parafon Step -tuotteemme ovat saatavissa kaikissa NCS-väreissä. Katso vastaava tuotesivu.

Onko mahdollista saada hygienia levyjä eri sävyissä?

Parafon Hygiene, joka on pestävä ja erittäin kestävä levy, voidaan toimittaa vain valkoisena.

Do you need more information?

Find your local customer service expert or account manager.

Contact us